Szórakozás

Tengernyi szórakozási lehetőség

A strandolás után esténként többféle szórakozási lehetőség várja a közelben Kedves Vendégeinket. A Kotori Karneváli felvonulást 2015-ben augusztus 1-én rendezik.

 

14238076Kotor óvárosában

Kotor óvárosa este és éjszaka benépesül. A kisebb-nagyobb kávéházak teraszain több ezren iszogatnak, kóstolgatják a helyi specialitásokat: a Vrnac-i vörösbort és a Niksic-i sört. A hangulatot, helyi szokás szerint zenével fokozzák. Az ódon falú éttermekben, konobákban megkóstolható minden tengeri csemege.

Az óváros terein szinte minden este zenekarok lépnek fel. A házakat, templomokat és az óváros körüli erődítményt, valamint a kikötőt hangulatosan megvilágítják. A mediterrán éjszakák feledhetetlenek, életre szóló élményként rajzolódnak be a nyaralók emlékezetébe.

IMG_1182 IMG_1204 kotorbelvaros P1110232 P1110284

karneval1Kotori Karnevál

2015. július 31. – augusztus 2.

A kotori riviérán minden évben megrendezik a messze híres Kotori Karnevált. Rengeteg külföldi vendég és helybéli lakos kíváncsi az egyhetes fesztiválra. A helybéliek közül nagyon sokan hagyományos álarcban mókáznak.

A rendezvény a város utcáin, terein zajlik, a parton pedig meggyújtják azt a bábút, amely a sok rosszért felelős volt az elmúlt évben. A fesztivál idején utcabálokat rendeznek. Hatalmas érdeklődés kíséri a jelmezes, jellegzetesen mediterrán felvonulást, amelyet 2015-ben augusztus 1-én kerül sor.

DSCF4543 DSCF4549 DSCF4554 DSCF4567 karneval2

Kotori Vízi Karnevál

Nagyon látványos, a minden évben augusztus 20-a körüli Kotori Vízi Karnevál. Az óváros előtti öbölben, hajókikötőben vendégek előtt közel 150 feldíszített hajó vonul fel. A vitorlás- és motoros hajók többször is elhaladnak Kotor óvárosa, a szemközti Muo és Prcanj előtt.

DSC03861 DSC03847 DSC03846

maximus1Maximus Night Club

A Maximus Európa legnagyobb Night Clubja. Minden este négy óriás arénában, teremben tarják a bulikat. Ezen kívül a citadellán, vagyis szabadtéren élő zene biztosítja a jó hangulatot. A kontinens megaszórakozó helyén esténként ötezren mulatnak. A részlegek tökéletesen hangszigeteltek. A klubban a legnevesebb előadók és dj-k lépnek fel.

 

Megaparty

Az egyik arénában a legmodernebb stílusokat felvonultató megapartykat rendeznek. Európában egyedülállóan, összesen 11 hatalmas lézergép, a legmodernebb hang- és fénytechnika biztosítja a hangulatot.

 

maximus2Retró

Ebben a teremben a régi idők zenevilágát kedvelők szórakozhatnak kedvükre. Hatalmas kivetítőkön a 70-es, 80-as évek legjobb videó klipjeit vetítik ki. Ebben a teremben is ezren szórakozhatnak.

 

Népies zene

Különleges atmoszférája van annak a buli helynek, ahol egymásután lépnek fel a zenekarok és húzzák a talpalávalót. A mulatónak igazi mediterrán hangulata van. Beépítették az ezer éves Kotori várkaput és a régi várfalat. A kiszolgáló pultot egy hatalmas kalózhajón alakították ki.

 

P1110507Zongora bár

A negyedik részben általában egy zongorista lép fel. Fantasztikus hangulatot varázsol. Közel ötszázan, meghitt körülmények és megvilágítások közt szórakoznak.

P1110515Nem véletlenül keresik fel a szórakozóhelyet a szuper yachtokkal érkező filmsztárok és sportolók. Gyakran találkozni amerikai színészekkel, akik közül többen Kotorban és a közeli Peraston is kialakítottak rezidenciát. Az inkognitóban érkező hírességek sokszor fel sem tűnnek a felhőtlenül szórakozó tömegben. Legtöbben csak másnap döbbennek rá – amikor az újságokban olvassák a híreket -, hogy kikkel is mulattak a kotori éjszakában.

 

Porto Montenegró

porto3A kaszinóvárosban alapvető a játék. Nem kevés pénz cserél gazdát egy este. Ezen kívül nagyon sok étterem és klub várja a szórakozni vágyókat.

 

 

 

 

Budva

DSCF6516A szabadtéri diszkók világa. Számtalan szórakozóhely várja közvetlenül a tengerparton az üvöltő zene szerelmeseit. A parti partykon a legmodernebb technikákat alkalmazzák. A gyermekes családok az alkalmi vidámparkokban szórakozhatnak. A hölgyeket rengeteg butik várja a tengerparti sétányon.