Szállásrendelés

Szállást keresőknek

Tisztelt Vendégeink! Kedves Nyaralók!

Kedves Látogató! Bármilyen kérdése van nyugodtan írja meg.  A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével közvetlenül küldhet e-mailt. A kérdésekre néhány órán belül válaszolunk. Nyugodtan kereshet telefonon is, szívesen adunk tájékoztatást.

Önök a Montenegró, kotori apartman házunk weblapját látogatták meg. A házunk a montenegrói Kotorban tulajdonlappal rendelkezik. A szállás, ahol nyaralni szeretnének a Kotori Idegenforgalmi Hivatal által bejegyzett szálláshely. A hivatal csak azoknak a szálláshelyeknek ad engedélyt, amelyek a szigorú szabályoknak megfelelnek. Többek között rendelkezünk érintésvédelmi és a környezeti elvárásoknak megfelelő engedéllyel.

Ha szállást választ mindig érdemes rákérdezni az engedélyekre, így sosem fog szállás nélkül maradni, ha megérkezik a nyaralóhelyre. Kérdés: kapcsolatba tud-e lépni a szállásadóval?

Jó tanács: csak olyan weblapon, szállásfoglaló rendszeren rendelje meg szállását, ahol be tudja azonosítani a szállásadót és van engedélyszáma. Ez esetben biztosan nem jár pórul.

Bizonyára tudja, az informatikai forradalom világában szállásfoglaló rendszerekkel ellátott weblapot készíteni nagyon kis költség. Mindig győződjön meg róla, hogy a ház, ahol foglal, létezik. Hogyan tud erről megbizonyosodni? Úgy, hogy felveszi a kapcsolatot a szállásadóval, a tulajdonossal és elbeszélget vele.

Köztudott, a legtöbb rendszer, nem engedi meg a tulajdonossal való kommunikációt. Elgondolkodott már azon, hogy vajon miért?

Mi bármikor rendelkezésére állunk. Hívhat bennünket, és ha igényli, visszahívjuk. Velünk bármikor beszélgethet, információkat kérhet még akkor is, ha nem kötünk üzletet.

Mi bármikor segítünk tájékozódni a szállásfoglalás kavalkádjában.

A kapcsolat felvételtől a nyaralás végéig foglalkozunk vendégeinkkel.

Cím: Montenegró, Kotor bb.

Tulajdoni nyilvántartási szám: Montenegró, KO Dub. 128. – 6/12. Kotori Idegenforgalmi Hivatal engedély száma: UP/I 1605 – 488/13. PIB (JMBG) adószám: 2205962990027.

Telefon:

+36 20 944 9895

+382 67 863 573

E-mail: kotorhaz@gmail.com

Kapcsolatfelvételi űrlap

P1110668