Nyaralók paradicsoma

Montenegró természeti ékszerdoboz, ahol minden egy helyen megtalálható: égszínkék tengervíz, égbekiáltó hegyek, a világ második legmélyebb kanyonja, érintetlen tájak, őserdő. Napos, meleg nyár a tengerparton. A világ minden részéből érkeznek turisták Kotorba.

"Montenegró természeti ékszerdoboz, ahol minden egy helyen megtalálható: égbekiáltó hegyek, a világ második legmélyebb kanyonja, érintetlen tájak, őserdő, égszínkék és türkiz tengervíz, ahol a delfinek hancúroznak. Nemcsak a turisták fedezték fel a miniállamot, hanem a befektetők is. Olyan beruházásokba kezdtek, amelyre az egész világon elismerően bólintanak a turisztikai szakemberek.

A Kotori-öbölben Monte Carlót túlszárnyaló kaszinóvárost és yacht kikötőt építenek Portó Montenegró néven.

Montenegró már most is jól megközelíthető, de építik az autópályát is.

A közbiztonságra jellemző, hogy Montenegróban az autókat nem zárják le, a szerződéseknél többet jelent egy kézfogás, az adott szó, mint a papír. Az ellátás kitűnő, minden olyan dolog kapható, mint a nyugati turisztikai helyeken.

Nyugodt szívvel ajánlom honfitársaim figyelmébe Montenegrót. Töltsék kellemesen az időt a miniállamban, amely különleges klímája miatt egész évben alkalmas a pihenésre."

Dr. Menyhárt Attila

Magyarország montenegrói első konzulja