Reménykedünk a montenegrói – magyar elődöntőben

Reménykedünk a montenegrói – magyar elődöntőben

Lehetséges, hogy ismét összejön a Montenegró – Magyarország elődöntő a férfi vízilabda Európa-bajnokságon. Ehhez a montenegróiaknak az olaszokat, a magyaroknak pedig a horvátokat le kell győzni.

Montenegró kényelmes játékkal nyert 11-6-ra franciák ellen, míg a magyarok gólerős pólóval a grúzokat verték 14-3-ra a nyolc közé jutásért a férfi vízilabda Európa-bajnokságon Belgrádban. Minden találkozón a papírforma érvényesült, miután az is kiderült, hogy a montenegrói és a magyar válogatott az elődöntőben találkozhat január 21-én, csütörtökön. De először mindkét együttesnek lesz egy nagy próbatétele kedden.

Először a montenegróiak viaskodnak az olaszokkal, majd a magyarok következnek a horvátok ellen. Mindkét csapatnak jó esélye van a továbbjutásra, de ugyanúgy favoritja mindkét találkozónak az olasz illetve a horvát válogatott. Vagyis ki tudja, mi fog történni a mérkőzéseken?

Csak reménykedni tudunk, hogy összejön ismételten a Montenegró – Magyarország elődöntő.

Eredmények a nyolc közé jutásért

Montenegró-Franciaország 11-6. A montenegrói góllövők: Vukcevic 4, Radovic 3, Drasko Brguljan, Darko Brguljan, N. Janovic, Ivovic 1-1.

Magyarország-Grúzia 14-3 A magyar góllövők: Varga Dénes 3, Vámos, Hosnyánszky, Manhercz 2-2, Bátori, Erdélyi, Decker, Varga Dániel, Kis 1-1.

Spanyolország-Málta 14-3, Szerbia-Szlovákia 10-5, Horvátország-Hollandia 16-9, Olaszország-Törökország 16-2, Görögország-Románia 15-9, Oroszország-Németország 9-6

www.montenegroguru.com

A negyeddöntő párosítása

Január 18., hétfő

Spanyolország – Görögország 2-6

Szerbia – Oroszország 15-5

Január 19., kedd

Montenegró – Olaszország, 18.45

Magyarország – Horvátország, 20.15

Elődöntő

Montenegró–Olaszország győztese ---- Magyarország–Horvátország győztese

Görögország - Szerbia

MONTENEGRÓ
INFORMÁCIÓS
KÖZPONT