Óriási sikert aratott az ExperiDance Montenegróban

Óriási sikert aratott az ExperiDance Montenegróban

Az ExperiDance magyar társulat a montenegrói Podgoricában lépett fel a CKB Bank jubileumi ünnepségén. A főváros Nemzeti Színházában a társulat óriási sikert aratott az Esszencia - a ritmus ünnepe című előadással.

Az ExperiDance december 17-én Montenegróban lépett fel. A magyar tánckultúra utazó nagykövetei óriási sikert arattak a podgoricai Nemzeti Színházban. A kiváló társulat a CKB Bank – amely a magyar OTP Bank leányvállalata – jubileumi ünnepségén bűvölte el a közönséget.

Az ExperiDance a magyar néptáncok az érzelmek páratlanul széles skáláját jeleníti meg, köszönhetően az improvizatív elemeknek és a feszes ritmusoknak. Az ezredfordulón ezeken az alapokon indult a mára nemzetközi szinten elismert társulat, az ExperiDance Production, akik a legizgalmasabb modern táncokkal ötvözve tették a magyar folklórt a világ kedvencévé és ezért is kaptak meghívást Montenegróba.

Az Esszencia - a ritmus ünnepe című előadás, amellyel a társulat meglepte közönségét, bevezetés ebbe az egyedi világba: az ExperiDance Production tudásának legjava, a ritmus valódi ünnepe a színpadon. A tánctársulat rendező-koreográfusa, Román Sándor a 15 éves alkotómunka legjavát, a legnagyobb közönség-kedvenceket válogatta össze, miközben az ExperiDance titkait is megmutatja.

A kulisszák misztikus világa a színen feltűnő porondmesteren, az epekedő zenebohócon és az ő balerinájának szerelmén keresztül elevenedik meg ebben a 21. századi show-elemekkel tökéletesített produkcióban.

www.montenegroguru.com

A88C0931100_uj

A151515151_uj