Montenegrói orosz csata

Montenegrói orosz csata

Montenegró Oroszországgal találkozik a jövő évi férfi kézilabda világbajnokság júniusi selejtezőjében. A magyarok a szerbekkel küzdhetnek.

Az oroszokkal találkozik a montenegrói férfi kézilabda-válogatott a jövő évi világbajnokság júniusi selejtezőjében. A lengyelországi Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján tartott sorsolásán kiderült, hogy az első mérkőzést Oroszországban rendezik június 10-12., a visszavágót pedig Montenegróban 14-16 között.

A montenegróiak a 16., az oroszok a 9. helyen zártak az Eb-n. A két együttes találkozott az Európa-bajnokság csoportkörében, ahol az oroszok simán, 28-21-re nyertek.

A magyarok a szerbekkel vívják a párharcot. Első találkozót idegenben játsszák.

A világbajnokság biztos európai résztvevője a rendező Franciaország, valamint az Európa-bajnokság első három helyezettje, Spanyolország, Németország és Horvátország. A 2017. januárjában esedékes vb-nek Franciaország ad otthont.

www.montenegroguru.com

A VB EURÓPAI SELEJTEZŐJÉNEK PÁROSÍTÁSA

Oroszország - MONTENEGRÓ, Szerbia - MAGYARORSZÁG, Svédország - Bosznia-Hercegovina, Csehország-Macedónia, Lengyelország-Hollandia, Izland-Portugália, Szlovénia-Norvégia, Fehéroroszország-Lettország, Dánia-Ausztria.

Az EURÓPA-BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE

1. Németország, 2. Spanyolország, 3. Horvátország, 4. Norvégia, 5. Franciaország, 6. Dánia, 7. Lengyelország, 8. Svédország, 9. Oroszország, 10. Fehéroroszország, 11. Macedónia, 12. MAGYARORSZÁG, 13. Izland, 14. Szlovénia, 15. Szerbia, 16. Montenegró.

MONTENEGRÓ
INFORMÁCIÓS
KÖZPONT