Az utolsó pillanatban egyenlített Montenegró

Az utolsó pillanatban egyenlített Montenegró

Montenegró és Magyarország is döntetlent játszott a férfi vízilabda Európa-bajnokságon Belgrádban. A spanyolok illetve a görögök nehezítették meg a két válogatott dolgát. A montenegrói Radovic két meccsen 5 gólt lőtt.

Már második mérkőzését is lejátszotta a férfi vízilabda Európa-bajnokságon Belgrádban a montenegrói válogatott. Míg az első meccsen a hollandokat könnyen legyőzték Janovicek, addig a spanyolokkal meggyűlt a bajuk. Sőt, a montenegrói gárda igencsak szenvedett a mediterrán együttesek összecsapásán.

A találkozót végig a spanyolok uralták, a montenegrói válogatott feladata mindig az egyenlítés volt. Ez egészen 6-6-ig ment is, majd az utolsó negyed közepére a spanyolok kétgólos előnyhöz jutottak (6-8).

Az utolsó négy percben a montenegróiak megmutatták, hogy nem lehet csapatukat leírni, óriási erőket mozgósítva először Mladan Janovic szépített, majd négy másodperccel a találkozó vége előtt Vukcevic egyenlített. Hu! Ez necces volt!

A magyar válogatott a görögökkel szintén 8-8-as döntetlent játszott.  Eldőlt, az a csapat fogja elkerülni a fantasztikus szerbeket, amely nagyobb különbséggel győzi le az oroszokat és a törököket.

Csoportok állása

A-csoport: 1. Montenegró 4, 2. Spanyolország 4, 3. Hollandia 3, 4. Szlovákiai 0 pont

B-csoport: 1. Szerbia 3, 2. Horvátország 3, 3. Franciaország 3, 4. Málta 0 pont

C-csoport: 1. Olaszország 3, 2. Románia 3, 3. Grúzia 0, 4. Németország 0 pont

D-csoport: 1. Oroszország 3, 2. Magyarország 1, 3. Görögország 1, 4. Törökország 0 pont

A magyar és a montenegrói csapat csoportmérkőzései

Január 10.: Montenegró – Hollandia 13-6. Montenegrói góllövők: Radovic 4, M. Janovic, N. Janovic 2-2, Paskovic, Brguljan, Ivovic, Vukcevic, Jokic 1-1.

Január 11.: Magyarország – Görögország 8-8. A magyar góllövők: Hárai, Varga Dénes 3-3, Hosnyánszky, Varga Dániel 1-1.

Január 12.: Montenegró – Spanyolország 8-8. A montenegrói góllövők: M. Janovic, Ivovic 2-2, Brguljan, Paskovic, Radovic, Vukcevic.

Január 13.: Magyarország – Oroszország, 20.15.

Január 14.: Montenegró – Szlovákia, 18.45.

Január 15.: Magyarország – Törökország, 9.30.

www.montenegroguru.com

DSCF6454

DSCF6460

A szentek Montenegró mellé álltak.

MONTENEGRÓ
INFORMÁCIÓS
KÖZPONT